10.0
STEM / STEAM score


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/woodstein.dk/diy/wp-content/themes/gillion/inc/helpers_blog.php on line 692
Fordelsaftale
10% rabat

Hvad går aktiviteten ud på?

Økofamilien er en sej familieejet virksomhed, der handler økologiske og for så vidt mulige bæredygtige produkter. For alle de nødvendige forbrugsgoder støtter vi stærkt op omkring Tine og Økofamilien, og derfor får du 10% rabat i vores samarbejdsaftale med dem. God fornøjelse!

Få mere økologisk til billigere penge med Økofamilien

Få 10% hos Økofamilien

Økofamilien er ejet af Tine, der er stor passion for at skabe en stor forskel gennem en sund forbrugerkultur. Økologi og bæredygtigt forbrug gennemsyrer hendes virksomhed, og vi er stolte over at have en samarbejdsaftale med Tine, der er en ildsjæl på dette område.

Tine startede Økofamilien hjemme hos sig selv på et nedlagt landbrug. Der var nemlig masser af plads til de lækre grønne varer. Økofamilien drives nu fra en gammel går i Sønderholm, i et vidunderligt naturområde der ligger ca. 20 km. nord for Aarhus.

Tine er kommet hjem til sit lokalområde, da hun voksede op i dette område, og har tætte bånd til de lokale økologiske landmænd, der ejer gården.

Rabatten er en klubfordel. Bliv gratis medlem her:[passwordless-login]

Derfor har vi et samarbejde med Økofamilien – Og til alle de forbrugsvarer som er nødvendige, vil vi anbefale at du bruger Økofamilien. Du får i hvert fald 10% rabat som medlem af KlubLala, så du har et endnu større incitament for at støtte dem 🙏